fbpx

גלידת קפוצ'ינו עם שברי שוקולד מריר

כדי להכין את גלידת הקפוצ'ינו אנחנו מבשלים פולי קפה אורגניים בחלב הקוקוס ונותנים לו לספוג את טעמי הקפה. בנוסף, אנו משתמשים בקפה טחון טרי כדי להעמיק את הטעם. הגלידה קרמית להפליא והקראנץ' של השוקולד מאזן את המתיקות ומדגיש את המרירות העדינה של הקפה

חומרי גלם:
חלב קוקוס, סירופ אגבה אורגני, פולי קפה אורגנים, קפה טחון אורגני, קפה נמס, שוקולד מריר 70%, תמצית וניל, מלח אטלנטי וגואר גאם
גדלים:
1 פיינט – 473 מל'
גלידה אישית – 120 מל'

מידע לאלרגניים: מכיל קוקוס
עלול להכיל: אגוזים, בוטנים, שומשום ושאריות חלב

סימון תזונתי ל – 100 גרם

אנרגיה (קק"ל) 225.6
חלבון (גר') 1.3
פחמימות(גר') 21.8
נתרן (מ"ג) 14.3         
שומן (גר') 14.8
מתוכו שומן רווי(גר') 10.4
שומן טראנס – אין
כולסטרול – אין      
אנרגיה (קק"ל) 225.6
חלבון (גר') 1.3
פחמימות(גר') 21.8
נתרן (מ"ג) 14.3         
שומן (גר') 14.8
מתוכו שומן רווי(גר') 10.4
שומן טראנס – אין
כולסטרול – אין