הגענו לארץ מפריז באוגוסט 2014, אלי, עולה חדש מצרפת ורותם, ישראלית שחוזרת אחרי כ-13 שנה בחו״ל. נחתנו היישר בקיבוץ הגושרים שבגליל העליון, במסגרת תכנית של הסוכנות היהודית.
על הרעיון ליצור גלידה על בסיס חלב קוקוס חשבנו כבר בפריז ושם התחלנו לעבוד ולפתח את המתכונים.
רצינו ליצור גלידה שתהיה מענגת מכל הבחינות, גם לבלוטות הטעם אבל גם בריאה לגוף, משהו שנרגיש שאנחנו שמחים לתת לבן שלנו לאכול, גלידה טבעית, ללא חומרים משמרים או צבעי מאכל.
פה, בצפון, בגליל העליון, התחלנו את הפרויקט שלנו.
חיפשנו חומרי גלם משובחים ואורגניים עד כמה שניתן למצוא בארץ, והתאמנו את המתכונים הצרפתיים שפיתחנו, לטעם הישראלי.
הקמנו מפעל קטן בגליל העליון ומאז אנחנו גדלים ומתפתחים איתו.
כיום מפעלנו נמצא בקיבוץ עמיר.
אנחנו מקווים שניסיתם את הגלידה שלנו ואהבתם אותה. אם עדיין לא ניסיתם, נשמח אם תנסו ותאמרו לנו מה דעתכם 😊
הגענו לארץ מפריז באוגוסט 2014, אלי, עולה חדש מצרפת ורותם, ישראלית שחוזרת אחרי כ-13 שנה בחו״ל. נחתנו היישר בקיבוץ הגושרים שבגליל העליון, במסגרת תכנית של הסוכנות היהודית.
על הרעיון ליצור גלידה על בסיס חלב קוקוס חשבנו כבר בפריז ושם התחלנו לעבוד ולפתח את המתכונים.
רצינו ליצור גלידה שתהיה מענגת מכל הבחינות, גם לבלוטות הטעם אבל גם בריאה לגוף, משהו שנרגיש שאנחנו שמחים לתת לבן שלנו לאכול ,גלידה טבעית,ללא חומרים משמרים או צבעי מאכל.
פה, בצפון, בגליל העליון, התחלנו את הפרויקט שלנו.
חיפשנו חומרי גלם משובחים ואורגניים עד כמה שניתן למצוא בארץ, והתאמנו את המתכונים הצרפתיים שפיתחנו, לטעם הישראלי.
הקמנו מפעל קטן בקיבוץ הגושרים ומאז אנחנו גדלים ומתפתחים איתו.
אנחנו מקווים שניסיתם את הגלידה שלנו ואהבתם אותה. אם עדיין לא ניסיתם, נשמח אם תנסו ותאמרו לנו מה דעתכם 😊
שלום,
אנחנו אלי ורותם יעקובוביץ
ואנחנו ההורים הגאים של גלידת ilo
הגענו לארץ מפריז באוגוסט 2014, אלי, עולה חדש מצרפת ורותם, ישראלית שחוזרת אחרי כ-13 שנה בחו״ל. נחתנו היישר בקיבוץ הגושרים שבגליל העליון, במסגרת תכנית של הסוכנות היהודית.
על הרעיון ליצור גלידה על בסיס חלב קוקוס חשבנו כבר בפריז ושם התחלנו לעבוד ולפתח את המתכונים.
רצינו ליצור גלידה שתהיה מענגת מכל הבחינות, גם לבלוטות הטעם אבל גם בריאה לגוף, משהו שנרגיש שאנחנו שמחים לתת לבן שלנו לאכול ,גלידה טבעית,ללא חומרים משמרים או צבעי מאכל.
פה, בצפון, בגליל העליון, התחלנו את הפרויקט שלנו.
חיפשנו חומרי גלם משובחים ואורגניים עד כמה שניתן למצוא בארץ, והתאמנו את המתכונים הצרפתיים שפיתחנו, לטעם הישראלי.
הקמנו מפעל קטן בקיבוץ הגושרים ומאז אנחנו גדלים ומתפתחים איתו.
אנחנו מקווים שניסיתם את הגלידה שלנו ואהבתם אותה. אם עדיין לא ניסיתם, נשמח אם תנסו ותאמרו לנו מה דעתכם 😊
Stay in Touch שמור על קשר
ilo כל הזכויות שמורות 2019®