fbpx

קצת עלינו

שלום,
אנחנו אלי ורותם יעקובוביץ'
ההורים הגאים של גלידת ilo

הגענו לארץ מפריז באוגוסט 2014, אלי, עולה חדש מצרפת ורותם, ישראלית שחוזרת אחרי כ-13 שנה בחו״ל. נחתנו היישר בקיבוץ הגושרים שבגליל העליון, במסגרת תכנית של הסוכנות היהודית.
על הרעיון ליצור גלידה על בסיס חלב קוקוס חשבנו כבר בפריז ושם התחלנו לעבוד ולפתח את המתכונים.

רצינו ליצור גלידה שתהיה מענגת מכל הבחינות, גם לבלוטות הטעם אבל גם בריאה לגוף, משהו שנרגיש  שאנחנו שמחים לתת לבן שלנו לאכול, גלידה טבעית, ללא חומרים משמרים או צבעי מאכל.

פה, בצפון, בגליל העליון, התחלנו את הפרויקט שלנו.

 חיפשנו חומרי גלם משובחים ואורגניים עד כמה שניתן למצוא בארץ, והתאמנו את המתכונים הצרפתיים שפיתחנו, לטעם הישראלי.

הקמנו מפעל קטן בקיבוץ הגושרים ומאז אנחנו גדלים ומתפתחים איתו.

אנחנו מקווים שניסיתם את הגלידה שלנו ואהבתם אותה. אם עדיין לא ניסיתם, נשמח אם תנסו ותאמרו לנו מה דעתכם 😊  

קצת עלינו

שלום,
אנחנו אלי ורותם יעקובוביץ'
ההורים הגאים של גלידת ilo

הגענו לארץ מפריז באוגוסט 2014, אלי, עולה חדש מצרפת ורותם, ישראלית שחוזרת אחרי כ-13 שנה בחו״ל. נחתנו היישר בקיבוץ הגושרים שבגליל העליון, במסגרת תכנית של הסוכנות היהודית.
על הרעיון ליצור גלידה על בסיס חלב קוקוס חשבנו כבר בפריז ושם התחלנו לעבוד ולפתח את המתכונים.

רצינו ליצור גלידה שתהיה מענגת מכל הבחינות, גם לבלוטות הטעם אבל גם בריאה לגוף, משהו שנרגיש  שאנחנו שמחים לתת לבן שלנו לאכול ,גלידה טבעית,ללא חומרים משמרים או צבעי מאכל.

פה, בצפון, בגליל העליון, התחלנו את הפרויקט שלנו.

 חיפשנו חומרי גלם משובחים ואורגניים עד כמה שניתן למצוא בארץ, והתאמנו את המתכונים הצרפתיים שפיתחנו, לטעם הישראלי.

הקמנו מפעל קטן בקיבוץ הגושרים ומאז אנחנו גדלים ומתפתחים איתו.

אנחנו מקווים שניסיתם את הגלידה שלנו ואהבתם אותה. אם עדיין לא ניסיתם, נשמח אם תנסו ותאמרו לנו מה דעתכם 😊  

קצת עלינו

שלום,
אנחנו אלי ורותם יעקובוביץ
ואנחנו ההורים הגאים של גלידת ilo

הגענו לארץ מפריז באוגוסט 2014, אלי, עולה חדש מצרפת ורותם, ישראלית שחוזרת אחרי כ-13 שנה בחו״ל. נחתנו היישר בקיבוץ הגושרים שבגליל העליון, במסגרת תכנית של הסוכנות היהודית.
על הרעיון ליצור גלידה על בסיס חלב קוקוס חשבנו כבר בפריז ושם התחלנו לעבוד ולפתח את המתכונים.

רצינו ליצור גלידה שתהיה מענגת מכל הבחינות, גם לבלוטות הטעם אבל גם בריאה לגוף, משהו שנרגיש  שאנחנו שמחים לתת לבן שלנו לאכול ,גלידה טבעית,ללא חומרים משמרים או צבעי מאכל.

פה, בצפון, בגליל העליון, התחלנו את הפרויקט שלנו.

 חיפשנו חומרי גלם משובחים ואורגניים עד כמה שניתן למצוא בארץ, והתאמנו את המתכונים הצרפתיים שפיתחנו, לטעם הישראלי.

הקמנו מפעל קטן בקיבוץ הגושרים ומאז אנחנו גדלים ומתפתחים איתו.

אנחנו מקווים שניסיתם את הגלידה שלנו ואהבתם אותה. אם עדיין לא ניסיתם, נשמח אם תנסו ותאמרו לנו מה דעתכם 😊